In 2015 iedere maand BitterBallenBorrel bij OfficeTOday!

OfficeTOday is trots om te melden dat vanaf januari 2015 wij onze vestigingen in Amersfoort/Soesterberg en Gouda gastvrij openstellen voor de maandelijkse BitterBallenBorrel! Zo stellen wij iedereen in staat om  informeel kennis te maken met elkaar en met de comfortabele faciliteiten en services van ons kantoorconcept.

In Amersfoort/Soesterberg vindt de netwerkborrel het komend jaar plaats op elke 3e donderdag van de maand en in Gouda op iedere 4e donderdag van de maand.

BitterBallenBorrel® – sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland – organiseert jaarlijks meer dan 600 zakelijke borrels op B2B locaties. Het biedt ondernemers, directieleden en managers de mogelijkheid om in een informele sfeer te netwerken. BitterBallenBorrel is, doordat het geen verplichtingen oplegt en geen lidmaatschap hanteert, uiterst laagdrempelig. Mede daardoor wordt de borrel op een groeiend aantal B2B locaties georganiseerd. Altijd op donderdagavond en altijd van 17.00 tot 20.00 uur. Parkeerplekken zijn – in ieder geval bij OfficeTOday in Amersfoort/Soesterberg en in Gouda –  gratis, evenals de bitterballen. Drankjes zijn voor eigen rekening.

Alle huurders en relaties van OfficeTOday zijn bij dezen van harte uitgenodigd! Aanmelden is niet noodzakelijk maar wordt wel op prijs gesteld. Dit kan via de LinkedIn en Facebook pagina’s van BitterBallenBorrel of rechtstreeks via het contactformulier op de website van OfficeTOday of door middel van een mailtje naar soesterberg@officetoday.nl of gouda@officetoday.nl.

OfficeTOday heet u van harte welkom  in Amersfoort/Soesterberg op 15 januari a.s. en in Gouda op 22 januari a.s.!

Heeft u interesse in de complete agenda van deze netwerkborrel, kijk voor meer informatie op http://www.bitterballenborrel.nl/.