Aan het woord: Ninex en Mainmen

Ninex is een jaar huurder van OfficeTOday. In februari 2015 zijn we gestart met ons recruitmentbureau dat zich focust op technische IT-functies. We helpen onze klanten zowel met vaste als tijdelijke invulling van hun vacatures. Wij zijn zonder enige klant begonnen en hebben toch een geweldig eerste jaar gedraaid. Onze persoonlijke, gedreven en creatieve aanpak leidt tot resultaat voor resultaat voor klanten.

In september zijn we – samen met een Belgisch bedrijf – een tweede bedrijf gestart: Mainmen. Mainmen richt zich in eerste instantie op het opleiden van een nieuwe generatie IT-beheerders die de belangrijkste IT-systemen voor het Nederlandse betalings- en transactieverkeer (mainframes) in de lucht gaan houden. Daarmee zijn we uniek in Nederland.

 

De bossen van Amersfoort/Soesterberg zijn voor ons (Sabine van Balen Blanken en Walter van der Harst) een goede inspirator om tot goede en vernieuwende businessconcepten te komen. We zijn enthousiast over de faciliteiten die OfficeTOday ons biedt en merken dat er tussen de diverse huurders ook een mooie synergie ontstaat. Wij voelen ons hier, net als onze gasten, thuis!