Modern Office

Onlangs besteedde het Financieele Dagblad een katern aan Modern Office. Daarbij kwam OfficeTOday nadrukkelijk als één van de paradepaardjes aan bod. Het artikel startte met de regel: “OfficeTOday stimuleert ondernemers door hun ambitie de ruimte te geven. De kantoren zijn van alle gemakken en faciliteiten voorzien, zonder bijkomende kosten.”

Voor het hele artikel:

“Van een ‘goedemorgen’ tot een ‘fijne avond’ werken we graag voor en met ondernemers samen”, aldus Sigrid Wagemaker, verantwoordelijk voor OfficeTOday. “Uit de reacties én het verlengen of uitbreiden van contracten, merken we dat ondernemers blij zijn.” OfficeTOday biedt in haar drie business centers in Amersfoort/Soesterberg, Amsterdam en hotspot Bodegraven diverse kantoorruimtes. Van kleinere kantoorruimtes en werkplekken tot grotere vloeren, desgewenst met of zonder service. Daar waar de behoefte van de klant ligt, sluit OfficeTOday aan. In Amsterdam indien gewenst dagelijks met een biologische lunch of in Amersfoort/Soesterberg en Bodegraven met handige faciliteiten om dit eenvoudig zelf te regelen. “Ons plezier ligt in het bieden van meerwaarde”, vertelt Wagemaker. “De locaties zijn uitstekend bereikbaar en hebben alle hun eigen charme. Allemaal zijn het kwalitatief hoogwaardige werkomgevingen voor een mooie prijs. Van werken met uitzicht op het bos, met dakterras of een kantoor dat perfect bereikbaar ligt aan de A12; we hebben het allemaal.”

Besparen op overhead

OfficeTOday richt zich op ondernemers die continu druk zijn en zich niet willen bekommeren om andere zaken dan hun core business. Neem simpelweg een laptop mee en het kantoor is up and running. Alles is bovendien inclusief. Zelfs de energienota is bij de vaste huurprijs inbegrepen. “Dat levert een hoop comfort op en bespaart dure overhead”, aldus Wagemaker.

Motiverende omgeving

Kwaliteit en eerlijkheid voeren de boventoon. De collega’s zijn betrokken bij de klanten en de service die ze hen bieden. Wagemaker: “Ook als zaken onverhoopt tegenzitten, zullen we daar eerlijk en duidelijk over in gesprek gaan. Voor ons is het menselijke aspect belangrijk omdat we daar onze energie uit halen.” Ondanks dat er vele bedrijven gehuisvest zijn binnen de muren van OfficeTOday, heerst er wel een gezamenlijke sfeer. Een fijne en motiverende omgeving om in te werken, met veel goede buren. Wagemaker: “De gezelligheid kun je opzoeken wanneer je wilt. Tijdens de lunch gebeurt dat regelmatig bijvoorbeeld. We pushen dat bewust niet, maar zien wel veel collegialiteit en (werk)plezier.”