NIEUWS:

Herkenbaarheid OfficeTOday aan de Amersfoortsestraat sterk verbeterd

Door het plaatsen van een tweetal borden met verlichting aan de Amersfoortsestraat, neemt de vindbaarheid en zichtbaarheid van OfficeTOday geweldig toe. Eerder moesten de borden op gezag van de gemeente verwijderd worden, maar na enig aandringen, heeft OfficeTOday nu toestemming gekregen om deze reclame-uiting– in verbeterde uitvoering – opnieuw te plaatsen.OfficeTOday op pand aan de weg

Aan het woord: Ninex en Mainmen

Ninex is een jaar huurder van OfficeTOday. In februari 2015 zijn we gestart met ons recruitmentbureau dat zich focust op technische IT-functies. We helpen onze klanten zowel met vaste als tijdelijke invulling van hun vacatures. Wij zijn zonder enige klant begonnen en hebben toch een geweldig eerste jaar gedraaid. Onze persoonlijke, gedreven en creatieve aanpak leidt tot resultaat voor resultaat voor klanten.

[lees verder]

Ontbijtsessie leidt tot transactie met Praatz Advocatuur

Het nieuwsjaarontbijt georganiseerd door OfficeTOday Amersfoort/Soesterberg was een geanimeerde en geslaagde happening, mede door de aanwezigheid van nieuwe huurder SmartMed. Het werd nog beter omdat één van de aangeschoven en genodigde gasten tijdens het ontbijt heeft besloten zich ook in OfficeTOday te vestigen. Het gaat hier om Praatz Advocatuur dat is gespecialiseerd in arbeidsrecht en ambtenarenrecht. Praatz wil de weg naar een advocaat laagdrempelig houden, luistert primair als mens en pas daarna als jurist.

                 [lees verder]

Elektrisch laadpunt blijkt succes

laadpaal met OTD op achtergrond

OfficeTOday heeft bij haar vestiging in Amersfoort/Soesterberg de service uitgebreid met een elektrisch laadpunt. Vanaf dag één wordt dit laadpunt intensief gebruikt door diverse gebruikers van volledig elektrische, dan wel hybride aangedreven auto’s.

Het plaatsen van dit laadpunt is typerend voor de service van OfficeTOday. Ook op dit vlak proberen we onze kantoor- en vergadergebruikers volledig te ontzorgen.

BMConsultants een graag geziene gast

 

BMConsultants is een van onze buren in Amersfoort/Soesterberg. Op regelmatige basis maken zij gebruik van de vergaderfaciliteiten en professionele ondersteuning van OfficeTOday. Die flexibele opstelling is kenmerkend voor de mentaliteit van OfficeTOday. Alles kan, niets moet.

BMConsultants timmert aan de weg en helpt ondernemingen met het digitaliseren van documentenstromen en bij het verbeteren en versnellen van bedrijfsprocessen met als doel de kosten te reduceren. Met enige regelmaat geeft BMConsulants presentaties aan potentiële afnemers en organiseren zij interne brainstormsessies om hun dienstverlening steeds optimaal af te stemmen op de, zich razendsnel, ontwikkelende digitale wereld.

OfficeTOday Amersfoort/Soesterberg breidt uit

 

Op het kantorenpark in Amersfoort/Soesterberg heeft OfficeTOday de kans aangegrepen om ook een tweede kantoorvilla te betrekken. De ruimte is daarmee met zo’n 270 m2 uitgebreid. Dit biedt OfficeTOday de mogelijkheid om nog meer bedrijven van verschillende omvang te laten profiteren van dit hoogwaardige en flexibele huisvestingsconcept – uiteraard tegen aantrekkelijke tarieven.

U bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen: overtuig uzelf van de rust en de ruimte op het kantorenpark.

Maak een afspraak via monica@officetoday.nl

Uitbreiding OTD A-S

 

OfficeTOday Bodegraven ook functioneel als reclamezuil

AllFixed op OfficeTOday Bodegraven

AllFixed Property Management, de beheerder van alle OfficeTOday kantoren, heeft de primeur aan de A12. Via een groot doek aan het pand van OfficeTOday in Bodegraven brengt het bedrijf dagelijks bij zo’n 165.000 passanten haar naam onder de aandacht. En niet zonder resultaat; de website van AllFixed werd de afgelopen weken flink meer bezocht.

Bent u geïnteresseerd? Deze reclameruimte is steeds per zes weken te huur. Voor meer informatie: sigrid@officetoday.nl

Modern Office

Onlangs besteedde het Financieele Dagblad een katern aan Modern Office. Daarbij kwam OfficeTOday nadrukkelijk als één van de paradepaardjes aan bod. Het artikel startte met de regel: “OfficeTOday stimuleert ondernemers door hun ambitie de ruimte te geven. De kantoren zijn van alle gemakken en faciliteiten voorzien, zonder bijkomende kosten.”

Voor het hele artikel: [lees verder]

NIEUW NIEUW NIEUW: OfficeTOday Bodegraven uitmuntende plek voor WAT-ters

Foto bij WAT-ters

In het OfficeTOday kantoor in Bodegraven is alle ruimte voor ondernemende geesten. Via het Working Apart Together –concept zijn in korte tijd al drie startende partijen neergestreken, die het thuis werken zijn ontgroeid en toe zijn aan de volgende stap in hun werkzame leven.

Het WAT-concept is een formule waarbij alles mag en niets moet.

[lees verder]

Gibson Innovations @OfficeTOday Amsterdam

Gibson innovations

Gibson Innovations, onderdeel van Gibson Brands BV. huurt al sinds mei (tijdelijk) de 5e verdieping van OfficeTOday Amsterdam Zuidoost.

Voor Gibson Innovations is dit een ideale tijdelijke locatie. “Wij zochten een plek waar flexibiliteit en goede service samenkomen. In de locatie kunnen wij leden van onze Europese sales- en marketingorganisaties een geschikte werkplek bieden”, zegt Wieger Deknatel, Chief Sales Officer bij Gibson Innovations. In de zoektocht naar een tijdelijk onderkomen werd Gibson bijgestaan door XO Property Partners B.V.

Gibson Innovations voert audio-oplossingen voor binnen en buiten, home cinema-systemen, hoofdtelefoons, accessoires en Dect telefonie. De merken die Gibson Innovations vertegenwoordigt zijn Philips, Philips Fidelio, GoGear en Onkyo. Het Amsterdamse kantoor is een belangrijke, centrale locatie voor het bedrijf waar niet alleen mensen voor de lokale markt werken, maar waar ook een aantal internationale functies ingevuld worden.
In juni trekt Gibson Innovations in de A’DAM toren. Deze wordt momenteel nog gereed gemaakt voor bewoning door de verschillende huurders. Tot die tijd genieten ze van de goede locatie van Amsterdam, Karspeldreef 14.

http://www.gibsoninnovations.com

« Terug