Ontbijtsessie leidt tot transactie met Praatz Advocatuur

Het nieuwsjaarontbijt georganiseerd door OfficeTOday Amersfoort/Soesterberg was een geanimeerde en geslaagde happening, mede door de aanwezigheid van nieuwe huurder SmartMed. Het werd nog beter omdat één van de aangeschoven en genodigde gasten tijdens het ontbijt heeft besloten zich ook in OfficeTOday te vestigen. Het gaat hier om Praatz Advocatuur dat is gespecialiseerd in arbeidsrecht en ambtenarenrecht. Praatz wil de weg naar een advocaat laagdrempelig houden, luistert primair als mens en pas daarna als jurist.

                

 

Praatz is een vernieuwend advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht en ambtenarenrecht. Zowel werkgevers (zzp’ers, mkb, mkb+) als werknemers kunnen bij Praatz terecht voor advies en hulp op het gebied van onder andere arbeidsvoorwaarden, ontslag(vergoedingen), concurrentiebedingen en de vernieuwde regelgeving rondom zzp’ers. Daarnaast heeft Praatz specifieke expertise op het gebied van het ambtenarenrecht, zodat ook overheidsinstellingen en ambtenaren terecht kunnen voor specialistisch advies.

Praatz is opgericht door Wanda van Bracht-Szabo. Zij merkte dat de drempel om naar een advocaat toe te stappen vaak hoog is. Door haar persoonlijke benadering brengt zij hier verandering in. Niet het juridische probleem, maar de cliënt en een praktische oplossing staan centraal. Goede bereikbaarheid en duidelijke afspraken vooraf over de prijs van juridische diensten staan daarbij centraal. Het resultaat is eerlijke en praktische advisering waar u wat aan heeft.

Praatz biedt een kosteloos kennismakingsgesprek om te kijken of er een ‘klik’ is. Daarnaast zijn er andere mogelijkheden dan alleen het traditionele ‘uurtje-factuurtje’.

Heeft u vragen op het gebied van personeel, ontslag of de komende vernieuwde zzp-wetgeving? Komt u dan eens langs voor een vrijblijvend adviesgesprek bij Praatz advocatuur. www.praatz.nl.