Gibson Innovations @OfficeTOday Amsterdam

Gibson innovations

Gibson Innovations, onderdeel van Gibson Brands BV. huurt al sinds mei (tijdelijk) de 5e verdieping van OfficeTOday Amsterdam Zuidoost.

Voor Gibson Innovations is dit een ideale tijdelijke locatie. “Wij zochten een plek waar flexibiliteit en goede service samenkomen. In de locatie kunnen wij leden van onze Europese sales- en marketingorganisaties een geschikte werkplek bieden”, zegt Wieger Deknatel, Chief Sales Officer bij Gibson Innovations. In de zoektocht naar een tijdelijk onderkomen werd Gibson bijgestaan door XO Property Partners B.V.

Gibson Innovations voert audio-oplossingen voor binnen en buiten, home cinema-systemen, hoofdtelefoons, accessoires en Dect telefonie. De merken die Gibson Innovations vertegenwoordigt zijn Philips, Philips Fidelio, GoGear en Onkyo. Het Amsterdamse kantoor is een belangrijke, centrale locatie voor het bedrijf waar niet alleen mensen voor de lokale markt werken, maar waar ook een aantal internationale functies ingevuld worden.
In juni trekt Gibson Innovations in de A’DAM toren. Deze wordt momenteel nog gereed gemaakt voor bewoning door de verschillende huurders. Tot die tijd genieten ze van de goede locatie van Amsterdam, Karspeldreef 14.

http://www.gibsoninnovations.com