JOUW OFFICETODAY TEAM

OfficeTOday Amersfoort/Soesterberg

OfficeTOday Amersfoort/Soesterberg

Amersfoortsestraat 124d (0346 763 477)

Werken was nog nooit zo ontspannend. Deze kantoorlocatie staat midden in het groen van Soesterberg, slechts 2 km. van Amersfoort. Fijne lunchwandelingen met frisse lucht kunnen dagelijkse kost zijn als je kantoorruimte huurt bij OfficeTOday Amersfoort/Soesterberg. De ligging garandeert ook optimale bereikbaarheid en parkeermogelijkheden.

Kantoorruimte is beschikbaar van 20 m2 tot zelfs 800 m2 in een eigen kantoorvilla! In het OfficeTOgether concept kunnen meerdere ondernemers hun eigen bureau huren in een gemeenschappelijke ruimte, afsluitbaar, 24/7 bereikbaar en uiteraard voorzien van basis faciliteiten! Hoe kunnen wij helpen om jouw perfecte kantoorlocatie te creëren? Wees welkom om de mogelijkheden te bespreken!

Impressie video

Monica de Roos

Jouw aanspreekpunt voor Amersfoort/Soesterberg! (06 53 93 98 51)

Monica zorgt niet alleen voor het dagelijkse reilen en zeilen in Amersfoort/Soesterberg maar ook voor alle commerciële activiteiten en de verhuur van de beschikbare ruimtes. De Business Lounge, vergaderkamers en (flex)kantoorkamers zijn altijd klaar voor gebruik omdat zij het belangrijk vindt dat de ondernemers en hun bezoekers op een representatieve ruimte kunnen rekenen. Monica zorgt samen met jou voor een fijne omgeving waarin jij je kan concentreren op je core business!

Virtuele tour

Amersfoortsestraat 124d

« Terug