Way2Web krijgt warm welkom tijdens herfstborrel OfficeTOday

31 oktober vierde Way2Web de opening van hun nieuwe kantoor bij OfficeTOday Utrecht. Inmiddels voelt de Reactorweg 25 helemaal eigen voor het 15 man tellende Internetbureau. Een kort interview met Robert Horsmans, partner bij Way2Web.

Wie is Way2Web? “Way2Web is een internetbureau dat focust op de ontwikkeling van websites en webapplicaties. We zijn een snel groeiend bedrijf; steeds meer bedrijven vragen ons voor het maken van een CMS website, webshop of mobiele app. Way2Web is ook thuis in het hosten van servers en wij bieden ondersteuning bij eventuele problemen.”

Waarom hebben jullie voor OfficeTOday gekozen? “Door ons te vestigen bij OfficeTOday slaan we als het ware twee vliegen in een klap. We hebben de vrijheid van een eigen kantoor, maar ook de luxe van een full-service werkplek. Onze bezoekers worden vriendelijk ontvangen aan de receptie en we mogen gebruik maken van verschillende vergaderplekken. Voor een mkb-bedrijf met zo’n 15 man is OfficeTOday een perfecte oplossing wat betreft huisvesting.”Hoe is de sfeer binnen OfficeTOday? “Doordat we OfficeTOday delen met gelijkgestemden is de sfeer heel gemoedelijk. Het is bijzonder inspirerend om het kantoor de delen met jonge ondernemers. Eind oktober vond er een herfstborrel plaats. Voor Way2Web was dit tevens de openingsborrel van ons nieuwe kantoor. De sfeer tijdens de borrel was geweldig, we hebben erg genoten. Het was een bijzondere ervaring en absoluut een geslaagde co-productie van OfficeToday en Way2Web.”

Hoe ziet de toekomst van Way2Web er uit? “In 2014 willen we onszelf nog meer ontwikkelen. Om dit te bereiken willen we onze groei iets afremmen waardoor we ons optimaal kunnen focussen op de kwaliteit van ons werk.”

Way2Web