Win één jaar lang gratis kantoorruimte

In Amersfoort/Soesterberg en Gouda geeft OfficeTOday één jaar kantoorruimte weg aan ondernemers met de meest aansprekende motivatie. De ondernemer met het beste doel, de beste reden, propositie of idee ontvangt 1 jaar gratis kantoorruimte!

Ondernemers kunnen zichzelf aanmelden of door anderen worden genomineerd om in aanmerking te komen voor deze lucratieve prijs. Zie www.officetoday.nl/gratiskantoorruimte

De winnaars krijgen de beschikking over een eigen kantoorkamer van circa 20 m2 voor twee personen met meubilair, gebruik van de business lounge, wifi internet (glasvezel), parkeergelegenheid en 24/7 toegang. Zo kunnen de ondernemers zich focussen op hun ambitie, zonder omkijken te hebben naar facilitaire zaken.

Alle inzendingen worden beoordeeld op basis van achterliggende motivatie en originaliteit. Onder leiding van juryvoorzitter Mr. M.C. de Groene zal er 1 winnaar worden gekozen voor de vestiging Amersfoort/Soesterberg en 1 voor de vestiging Gouda.

“Wij willen onze klanten stimuleren door hun ambitie de ruimte te geven. Nu doen we dat letterlijk door kantoorruimte weg te geven en daarmee twee ondernemers ook financieel de ruimte te geven. De winnende ondernemers kunnen de huur dan in hun bedrijf investeren. Om die reden vragen we ondernemers hun nominatie te onderbouwen”, aldus De Groene.

Het kunnen starters, gevestigde bedrijven, verenigingen of zelfstandigen zijn. Je kunt ook door anderen worden genomineerd.

OfficeTOday stimuleert ondernemers door hun ambitie de ruimte te geven. Met het full service concept profiteer je van alle services en zijn facilitaire zaken geregeld. Zonder bijkomende kosten. Van een ‘goedemorgen’ tot een ‘fijne avond’ werken wij graag voor en met je samen.